2021 - 2022

2021 - 2022

Son dakika 2021 - 2022 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2021 - 2022 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2021 - 2022 haber sayfamızda...

2021 - 2022

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.547 2021 - 2022 haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'a Arjantinli forvet! Samet Aybaba rapor verdi
Beşiktaş'a Arjantinli forvet! Samet Aybaba rapor verdi Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Arjantinli forveti gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlılarda Samet Aybaba'nın 27 yaşındaki forveti izlediği aktarıldı.
17.05.2024 Beşiktaş
Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho hamlesine Ali Koç'tan cevap! Görüşme gerçekleştirildi
Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho hamlesine Ali Koç'tan cevap! Görüşme gerçekleştirildi Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadinin ardından Ali Koç'un hedefindeki isim belli oldu. Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü teknik direktörle görüştüğü öğrenildi.
16.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıkladı: 9 aylık dönemde 608 milyon TL’lik kara ulaştık
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıkladı: 9 aylık dönemde 608 milyon TL’lik kara ulaştık Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul ve Florya ile ilgili açıklamalarda bulundu.
15.05.2024 Galatasaray
ÖZEL | VakıfBank'ta Yuan Xinyue gelişmesi! Tarih belli oldu
ÖZEL | VakıfBank'ta Yuan Xinyue gelişmesi! Tarih belli oldu Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren VakıfBank şimdiye kadar 6 ismi resmen duyurdu. Çinli yıldız Yuan Xinyue ile ilgili sıcak gelişme yaşandı.
14.05.2024 Voleybol
VakıfBank, Hürrem Sultan'ı resmen duyurdu!
VakıfBank, Hürrem Sultan'ı resmen duyurdu! Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, Marina Markova’yı transfer etti.
14.05.2024 Voleybol
Galatasaray Daikin Yasemin Güveli'yi açıkladı! İşte sözleşmesi
Galatasaray Daikin Yasemin Güveli'yi açıkladı! İşte sözleşmesi Yeni sezonda başarı hedefleyen Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, milli oyuncu Yasemin Güveli ile anlaştıklarını resmen duyurdu
14.05.2024 Voleybol
Beşiktaş BOA, Pelin Gülçelik'i kadrosuna kattı!
Beşiktaş BOA, Pelin Gülçelik'i kadrosuna kattı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş BOA, Pelin Gülçelik'i renklerine bağladı.
13.05.2024 Basketbol
Alexia Carutasu resmen Galatasaray'da! 2 yıllık imza
Alexia Carutasu resmen Galatasaray'da! 2 yıllık imza Son olarak VakıfBank'ta forma giyen milli Alexia Carutasu Galatasaray Daikin'e 2 yıllık imza attı.
13.05.2024 Voleybol
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca!
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca! Süper Lig’in 36’ncı haftasında İstanbulspor’u mağlup ederek puanını 61’e çıkaran Trabzonspor, 3’üncülük yarışındaki iddiasını sürdürdü. Bordo-mavililerde, 67 saniye içinde 2 gol kaydeden Paul Onuachu ile 3 golün asistini yapan Edin Visca, karşılaşmaya damgasını vuran isimler oldu.
13.05.2024 Trabzonspor
Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilki yaşadı!
Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilki yaşadı! Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karlıya geldi. 5 gollü müthiş düelloya sahne olan maçta Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla bir ilki yaşadı.
12.05.2024 Galatasaray
VakıfBank, Deniz Uyanık transferini resmen duyurdu! Ablası Masterchef şampiyonu çıktı
VakıfBank, Deniz Uyanık transferini resmen duyurdu! Ablası Masterchef şampiyonu çıktı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, orta oyuncu Deniz Uyanık’ı transfer etti.
10.05.2024 Voleybol
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, 1994 doğumlu İtalyan smaçör Caterina Bosetti’yi kadrosuna kattı. Oyuncunun babası Guiseppe Bosetti ve annesi Franca Bardelli de 2017-2022 yılları arasında VakıfBank altyapısında antrenör olarak görev yapmıştı.
9.05.2024 Voleybol
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Diğer
Real Madrid - Bayern Münih heyecanı Misli'de!
Real Madrid - Bayern Münih heyecanı Misli'de! Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
8.05.2024 Futbol
Hürrem Sultan VakıfBank'a imza attı! İşte 5 transfer
Hürrem Sultan VakıfBank'a imza attı! İşte 5 transfer Geçen sezonu beklentilerin altında tamamlayan VakıfBank yeni sezondaki kadro planlaması belli oldu. Sarı-siyahlılar 5 voleybolcu ile anlaşma sağladı.
7.05.2024 Voleybol
Eczacıbaşı'na İtalyan pasör çaprazı! Resmen açıklandı
Eczacıbaşı'na İtalyan pasör çaprazı! Resmen açıklandı Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 sezonu kadro planlaması kapsamında 28 yaşındaki İtalyan pasör çaprazı Anna Nicoletti’yi renklerine bağladı.
6.05.2024 Voleybol
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray!
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray! Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında evinde ALG Spor'u 2-0 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti.
Galatasaray, kadın futbolda şampiyonluk için sahada!
Galatasaray, kadın futbolda şampiyonluk için sahada! Bu sezon 24. şampiyonluğa ulaşmak için çaba gösteren Galatasaray, futboldaki ilk başarısını kadınlarda elde etmek için sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Florya’da bugün oynanacak maçta ALG Spor’u yenerse, diğer sonuçların ne olduğuna bakmadan zaferini ilan edecek.
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında yarın ALG Spor'u yenerse mutlu sona ulaşacak.
4.05.2024 Futbol
Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi başladı!
Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi başladı! Volkan Demirel ile yollarını ayıran Hatayspor, Özhan Pulat ile el sıkıştı.
3.05.2024 Hatayspor
Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı
Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı Uzun yıllardır Anadolu Efes'te başarıdan başarıya koşan ve geleceği merak konusu olan Shane Larkin resmen imzayı attı. İşte detaylar...
Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu
Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devlerinin transfer yarışına girdiği öğrenildi. Genç oyuncu için sarı-kırmızılıların bonservis talebi dudak uçuklattı.
1.05.2024 Galatasaray
Kaskoda ibre terse döndü: Araç sahipleri için 'çok iyi bir fırsat’
Kaskoda ibre terse döndü: Araç sahipleri için 'çok iyi bir fırsat’ Son 2 yıl içerisinde yüzde 280 artan kasko fiyatları, araç sahiplerini kasko yaptırmaktan vazgeçirmişti. Kaskoda fahiş artışlar sonrası ibre tersine döndü. Konuyla ilgili Sigorta Uzmanı Turusan Bağcı tarih vererek, “Kasko yaptırmak için çok iyi bir fırsat” dedi. İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Shane Larkin 4 yıl daha Anadolu Efes'te! 4 milyon dolarlık teklife 'evet' dedi
ÖZEL | Shane Larkin 4 yıl daha Anadolu Efes'te! 4 milyon dolarlık teklife 'evet' dedi Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve geleceği merak konusu olan Shane Larkin son kararını verdi. İsmi Fenerbahçe'yle de anılan yıldız basketbolcu 4 yıl daha Anadolu Efes'te. İşte detaylar...

Benzer Haber Etiketleri

2021 - 2022 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.