Oynatma Listesi
MAGAZİN

Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı!

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. New York'ta bir kafeye giden Baldwin, bir İsrail protestocusunun "'Filistin'e özgürlük' de!" diyerek videosunu çekmeye başlamasıyla gergin anlar yaşadı. Ünlü isim, "O kadını neden öldürdün?" diyerek kendisinden bir suçlu olarak bahseden kadının telefonunu fırlattı. İşte detaylar...

ABD’nin New Mexico eyaletinden çekilen 'Rust' adlı filmin setinde, Ekim 2021’de bir sahnenin provası yapılırken 66 yaşındaki Hollywood yıldızı Alec Baldwin; 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i kazara vurarak ölümüne neden olmuştu.

 

Olay sonrası açılan davada film setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, geçtiğimiz ay 'kasıtsız adam öldürmekten' suçlu bulunmasının ardından 18 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Gutierrez-Reed, söz konusu davada hüküm giyen ilk kişi olmuştu.

KAFEDE VİDEOSU ÇEKİLDİ

Alec Baldwin, New York'ta bir kafeye gitti. 'Crackhead Barney & Friends' adlı bir program sunan protestocu kadın, cep telefonuyla aktörün videosunu çekmeye başladı.

Videoyu çeken kadın, kafede telefonla konuşan Baldwin'in yanına gidereki oyuncudan İsrail ile savaşı devam eden Filistin'e desteğini göstererek; "Filistin'e özgürlük" demesini istedi.

"FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK DE!"

Kadın, "'Filistin'e özgürlük' de Alec! Sadece bir kez de, sonra seni yalnız bırakacağım. Seni rahat bırakacağım, yemin ederim" derken, ünlü ismin başını 'hayır' anlamında salladığı görüldü.Bunun üzerine protestocu, 'Rust' setindeki kazaya göndermede bulunarak; "O kadını neden öldürdün? O kadını öldürdün ve hiç hapis cezası almadın. Sen bir suçlusun" diyerek Baldwin'in videosunu çekmeye devam etti.

ÇALIŞANDAN YARDIM İSTEDİ

Kafedeki bir çalışan kadını durdurmaya çalışsa da, başarılı olamadı. Bir noktada Alec'in kafe çalışanından polis çağırmasını istediği de fark edildi.Protestocu Balwin'den tekrar tekrar 'Filistin'e özgürlük' demesini isterken, Hollywood yıldızı ani bir hareketle kadının elindeki telefonu itip düşürerek; video kaydının sonlanmasına sebep oldu.

BALDWIN CEPHESİNDEN YANIT YOK

Olayın tam olarak hangi tarihte gerçekleştiği bilinmiyor. Alec Baldwin'in ekibi, gazetelerin açıklama yapılması yönündeki isteklerine henüz yanıt vermedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER