Konferans Ligi Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi

Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi

19.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'un Fenerbahçe'yi İstanbul'da elemesi Yunanistan'da gündem oldu. Yapılan 'Rus ruleti' benzetmesi dikkat çekti.

Yunanistanda gündem Fenerbahçe Rus ruleti benzetmesi

Olympiakos, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final rövanşında Fenerbahçe'yi seri penaltı atışları sonucunda eledi. Olympiakos'un İstanbul'daki zaferi Yunanistan'da manşetleri süsledi.

Haberin Devamı

Yunan basınında atılan manşetler dikkat çekerken, 'Rus ruleti' benzetmesi gündem oldu. Öte yandan Olympiakos'ta kaleci Tzolakis'in performansı ön plana çıkarıldı.

İşte Yunan basınında Fenerbahçe - Olympiakos maçına dair yer alan haberlerden bazıları...

TA NEA
Olympiakos tarihinin en büyük gecesi. Kırmızı-beyazlılar için olduğu kadar, Yunan futbolu için de inanılmaz bir gece. Çünkü bir Yunan ekibi Avrupa'da yarı finale yükseldi.

READER
Olympiakos'un destansı zaferi... Yunan ekibi Fenerbahçe'yi penaltılarda eleyerek yarı finale yükseldi, destansı ve eşsiz bir başarıya imza attı.

SDNA
Olympiakos Fenerbahçe karşısında önemli bir başarı elde etti, Fenerbahçe'yi eleyerek ilk kez bu kupada yarı finale kaldı. Kaleci Tzolakis harika gecesini kurtardığı penaltılarla noktaladı.

Haberin Devamı

NAFTEMPORIKI
Efsanevi Tzolakis, takımı Olympiakos'u Konferans Ligi'nde yarı finale taşıdı. Tzolakis üç penaltı kurtararak "Rus Ruleti"nde efsane bir performans sergiledi.

BNSPORTS
Bu sefer Livakovic değil; Tzolakis vardı! Hırvat kaleci Dünya Kupası'nda Japonya'nın üç penaltısını kurtarmıştı. Şimdi onun takımı Fenerbahçe'ye karşı Tzolakis üç penaltı kurtardı.

SOFOKLEOUSIN
Tzolakis, Olympiakos'u Konferans Ligi'nde ilk dörde taşıdı. Yunan kaleci böylece kırmızı-beyazlılarda kariyer gecesini yaşadı.

GAZZETTA
Olympiakos hak ettiği yarı finali, kalecisi Tzolakis'in seri penaltı atışlarında yaptığı kurtarışlarla elde etti. Şimdi final için Aston Villa ile karşı karşıya gelecek.