Hatayspor Volkan Demirel sürprizi! İstifa sonrası muhtemel yeni adresi

Volkan Demirel sürprizi! İstifa sonrası muhtemel yeni adresi

03.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Hatayspor'daki görevinden istifa eden Volkan Demirel'in Süper Lig ekibinin gündeminde olduğu öğrenildi. Kırmızı-beyazlı camiada, mevcut teknik adamla vedalaşılması durumunda ilk adayın Volkan Demirel olduğu kaydedildi.

Volkan Demirel sürprizi İstifa sonrası muhtemel yeni adresi

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un karşılıklı anlaşma sonucunda vedalaştığı Volkan Demirel ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 42 yaşındaki teknik direktörün gelecek sezon yeniden Süper Lig'de görev yapabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Antalyaspor'da Sergen Yalçın'ın geleceği konusundaki belirsizlik nedeniyle teknik direktör arayışları başladı. Kırmızı-beyazlılarda en güçlü adayın Volkan Demirel olduğu kaydedildi.

HATAYSPOR VEDA ETTİ

Hatayspor, Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını resmen açıklamıştı. Akdeniz temsilcisinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Teknik direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz. Volkan Demirel her zaman şehrimizin ve kulübümüzün bir değeri olarak kalacaktır."

Haberin Devamı

Hatayspor bu sezon Volkan Demirel yönetimindeki 38 maça çıktı. Volkan Demirel'in öğrencileri bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 16 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak antrenörlüğe imza atan Volkan Demirel, daha sonra Fatih Karagümrük'ü çalıştırmıştı.