Turkish Airlines Euroleague Tarık Biberovic: Sezonun en önemli maçı olacak!

Tarık Biberovic: Sezonun en önemli maçı olacak!

01.05.2024 - 23:24 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi 3'üncü maçında Monaco'yu 89-78'le geçen Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic açıklamalarda bulundu.

Tarık Biberovic: Sezonun en önemli maçı olacak

Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarından Tarık Biberovic, Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi 3'üncü maçında Monaco karşısındaki galibiyetin ardından konuştu.

Haberin Devamı

Galibiyeti değerlendiren Tarık Biberovic, "İnanılmaz önemli bir galibiyet aldık ama aslında bunu ne kadar çabuk unutursak bizim için o kadar iyi olacak. Cuma günü sezonun en önemli maçı olacak. Tüm odağımız orada" dedi.

Savunma performansına dair gelen soruya Tarık Biberovic, "Gerçekten bireysel bir takım olduğu için buna inanılmaz odaklanmalıyız. Bunu becerirken hiçbir zaman odağımızı kaybetmedik, 40 dakika boyunca. O yüzden de bu galibiyeti aldık. İnşallah cuma günü aynı şeyi yapacağız" cevabını verdi.

Taraftarların desteğine değinen Tarık Biberovic, "Taraftarın desteği inanılmazdı, son saniyeye kadar. İnşallah cuma günü aynı şekilde bizi bekleyecekler" diye konuştu.

Serinin 4'üncü maçında ellerinden geleni yapacaklarını belirten Tarık Biberovic, "Biz gerçekten elimizden geleni yapacağız, elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bugün yaptığımız gibi hem savunmada hem de hücumda. 40 dakikada odaklanmaya çalışacağız. Taraftarlar nasıl atmosfer yaratıyorsa biz de aynı şekilde oynayacağız inşallah" ifadelerini kullandı.