Galatasaray Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım'

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım'

29.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Kupa öncesi dostluk çağrısı yaptı, “Fenerbahçe ile birlikte basın toplantısına çıkalım. Ülke futbolu için ateşin düşmesi lazım. Teknik adam ve futbolcuların birbirine sarılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Okan Buruktan Fenerbahçeye çağrı Birlikte basın toplantısı yapalım

Sarı-kırmızılı takımın patronu Okan Buruk, Antalya kampında basın mensuplarıyla biraraya gelerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Buruk, son günlerin en güzel fotoğrafının milli takım kampında Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcuların birbirine sarılması ve gülüp eğlenmesi olduğunu dile getirdi. Süper Kupa öncesi de iki takımın birlikte basın toplantısına çıkması ve dostluk mesajı vermelerinin önemli olduğuna dikkat çeken Buruk, “Ülkemiz her şeyi yüksek yaşıyor. Gerginliği yükseltmememiz gerekiyor. Rekabet, birbirini kızdırmak güzel. Bu işin doğası bu. Ülke futbolu için ateşin düşmesi lazım. Takımın hocası ve kaptanlarının bir araya gelmesi gerek. Ülke futbolunu geliştirmeye çalışıyorsak önce teknik adam ve futbolcuların birbirine sarılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"KRİTİK KARARLAR"

Ligde bütün takımların lehine ve aleyhine hatalar yapıldığının üzerini çizen Buruk şöyle devam etti:

Fenerbahçe’nin oynadığı son 3 iç saha maçında kritik kararlar verildi. Özellikle maçın sonucunu etkileyecek son dakikalarda verilen kararlar kamuoyunda gündeme geldi. İki takım da bunları sayabilir. Herkes kendi penceresinden bakıyor, haklı olduğunu düşünüyor. Şu anda objektif bir değerlendirme beklemiyoruz”

"YABANCI HAKEM OLUR"

Yabancı hakem olursa saygı duyacaklarını belirten Buruk, “Hakemli de hakemsiz de olsa oynayacağız. Tribünden biri yönetse de oynayacağız. Bunların çok üstünde durmamak gerek. Bence Türk hakemler devam edecekse onlara öz güven vermemiz gerekiyor. Başta federasyonun onlara destek olması gerek” dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışında iki takımın da çok başarılı gittiğini sözlerine ekleyen Buruk, “İki puan öndeyiz. Bunun avantajını devem ettirmeye çalışacağız” yorumunu yaptı. Antalya kampının faydalı geçtiğini vurgulayan Buruk, “Çalışmalar ve kamp ortamı olumlu geçiyor. Bunu etkileyecek hiçbir şeye izin vermek istemiyorum. İlk olarak Hatayspor maçına odaklanıyoruz. Sonrasında Süper Kupa var. 8+1 maçımız var ve hepsi bizim için final. Sadece futbola odaklandık” açıklamasında bulundu.

Okan Buruk bu sezon transferleri hep birlikte yaptıklarını bunun en büyük sorumlusunun da kendisi olduğunu söyledi.

Yazarlar