Fransa Ligue 1 Football Manager sevdalısı Will Still'den veda kararı! İnanılmaz kariyer hikayesi

Football Manager sevdalısı Will Still'den veda kararı! İnanılmaz kariyer hikayesi

02.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Football Manager sevgisiyle teknik direktörlüğe adım atan Will Still, sezon sonunda Reims'ten ayrılacağını açıkladı.

Football Manager sevdalısı Will Stillden veda kararı İnanılmaz kariyer hikayesi

Oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği Football Manager'e olan tutkunluğuyla bilinen Will Still, Reims'e veda edeceğini duyurdu. Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot ve Reims Genel Müdürü Mathieu Lacour ile toplantı yapan Will Still, sezonun tamamlanmasının ardından kulüpten ayrılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Will Still, sezonun bitişi sonrası veda ederken kardeşi Nicolas Still'in de kulübe veda edeceğini belirtti. Football Manager'a olan sevgisi nedeniyle antrenörlüğe adım atan Will Still, 2021 yılında Oscar Garcia'nın asistanı olarak Reims'e dahil olmuştu.

Standard Liege'de kısa bir macerası olan Will Still, 2022'de Oscar Garcia'nın ayrılığı sonrası Reims'in başına geçmişti. Reims'te 5 maçlık yenilmezlik serisi sonrası Will Still, teknik direktörlük görevine kalıcı olarak başlamıştı.

Reims'te ilk sezonunda 11'inci sırada yer alan Will Still, UEFA Pro Lisansı olmaması nedeniyle kulübün her maç 25 bin euro para cezası ödemek zorunda kalması nedeniyle ön plana çıkmıştı. Reims, Ligue 1'de bu sezon bitime 3 hafta kala 11'inci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Will Still, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada bir West Ham United taraftarı olduğunu açıklamıştı. Will Still, hayalinin West Ham United'da teknik direktör olarak çalışmak olduğunu vurgulamıştı. Will Still, geçtiğimiz yıl sonunda Sunderland ile görüşmüş ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştı.

Yazarlar