Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek talihsizliği, gözyaşlarını tutamadı! Derbide gözlemciler takip etti

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek talihsizliği, gözyaşlarını tutamadı! Derbide gözlemciler takip etti

27.04.2024 - 19:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan yıldız futbolcu, Bundesliga devini harekete geçirdi. Bayer Leverkusen'in derbide izlediği İsmail Yüksek, 18'inci dakikada kenara geldi.

Fenerbahçede İsmail Yüksek talihsizliği, gözyaşlarını tutamadı Derbide gözlemciler takip etti

Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi heyecanı yaşandı. Dev karşılaşmada ev sahibi takımın tecrübeli orta sahası İsmail Yüksek ayrı bir heyecana daha ortak oldu. İsmail Yüksek'in Bundesliga devi Bayer Leverkusen tarafından tribünden izlendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bundesliga'da ilk kez şampiyon olan Bayer Leverkusen'in Fenerbahçeli İsmail Yüksek'e kanca attığı aktarıldı. Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Simon Rolfes'in yardımcısı Devin Özek, İsmail Yüksek'i Beşiktaş derbisinde tribünden takip etti.

Devin Özek'in Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek'i özel olarak izlediği belirtildi. Bayer Leverkusen'de sportif direktör yardımcısı olarak çalışan Devin Özek'in İsmail Yüksek için raporunu sunacağı vurgulandı.

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İsmail Yüksek, Bayer Leverkusen'in yanı sıra Marsilya, Lazio ve Valencia tarafından da derbide izlendi. Öte yandan daha önce İsmail Yüksek'i transfer etmek için teklif sunan Olimpik Lyon'un da ilgisinin sürdüğü ve derbiye gözlemci gönderdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

BÜYÜK TALİHSİZLİK

Avrupa devlerinin derbide izlediği İsmail Yüksek şoke eden bir talihsizlik yaşadı. 25 yaşındaki orta saha 13'üncü dakikada sakatlandı. 18'inci dakikada saha içerisinde kendini yere bıraktı. İsmail Yüksek sedyeyle kenara gelirken gözyaşlarına hakim olamadı.

İsmail Yüksek bu sezon Fenerbahçe'de 47 karşılaşmada forma şansı buldu. 25 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. İsmail Yüksek takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

Gölcükspor alyapısında yetişen İsmail Yüksek, 2020-2021 sezonunda 500 bin TL bedelle Fenerbahçe'ye imza attı. İsmail Yüksek daha sonra Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak oynadı.

25 yaşındaki orta saha A Milli Futbol Takımı'nda 14 müsabakada forma şansı buldu. İsmail Yüksek, Ay-Yıldızlı takımda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 25 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Yazarlar