Dünyadan Futbol Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı

Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı

26.04.2024 - 19:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra PAOK'un yolunu tutan Mbwana Samatta'nın performansı Yunanistan'da gündem oldu. Tanzanyalı futbolcu eleştiri oklarının hedefine kondu.

Eski Fenerbahçeli, Yunanistanda topa tutuldu Performansı sınıfta kaldı

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Yunanistan'a transfer olan Mbwana Samatta'nın PAOK performansı hayal kırıklığı yarattı. Yunan basını, 31 yaşındaki futbolcunun performansını eleştirdi.

Haberin Devamı

Sportime'ın haberinde Tanzanyalı futbolcunun PAOK'taki performansı yetersiz bulundu. PAOK'ta aldığı şansa rağmen gol yollarındaki etkisizliği Mbawana Samatta'nın eleştirilmesine sebep oldu. Tanzanyalı forvetin Genk ve Fenerbahçe'de gösterdiği performanslar da haberin ayrıntılarında yer aldı.

Öte yandan PAOK'ta yıllık 1 milyon 200 bin euro kazanan Mbwana Samatta'nın maaşının çok olduğu aktarıldı.

31 yaşındaki santrfor bu sezon PAOK'ta 40 müsabakada forma şansı buldu. Mbwana Samatta bu mücadelelerde 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Tanzanyalı forvetin PAOK ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Mbwana Samatta'nın güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Haberin Devamı

Simba SC altyapısında yetişen Mbwana Samatta daha sonra TP Mazembe, Genk, Aston Villa, Fenerbahçe, Royal Antwerp ve Genk'te oynadı. Tanzanya Milli Takımı'nda 69 karşılaşmada süre alan Mbwana Samatta, 21 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar