Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?

Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?

26.04.2024 - 11:29 | Son Güncellenme:

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında İsrailli yetkililere sert tepki gösterdi.

Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim Benim soyunma odamda ne yapıyor

Turkish Airlines EuroLeague'de Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan ikinci maçta sinirler gerildi. Maçın ardından ise ortalık karıştı. Ergin Ataman maç sonu röportaj esnasında Panathinaikos soyunma odasına giren İsrailli bir yetkili ile tartışma yaşadı.

Haberin Devamı

ATAMAN'DAN SERT SÖZLER

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman ise Maccabi teknik ekibinden kendisine yönelik söylenen tehdidi açıkladı ve sert çıktı:

Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden biri, kim bilmiyorum, 'İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Hadi ama! Ben Ergin Ataman'ım, Panathinaikos koçuyum, Türkiye Milli Takımı'nın koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız.

Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim Benim soyunma odamda ne yapıyor

OLAYLAR İLK MAÇTA BAŞLADI

İki takım arasındaki olaylar ilk maçta başladı. İlk mücadele sonunda Ergin Ataman hakemleri eleştiriken Panathinaikos ise, Maccabi Tel Aviv serisi ilk maçındaki hakem kararlarına, İsrail ile Filistin arasında yaşanan olaylar üzerinden gönderme yaparak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

"Dünyanın dört bir yanında yaşanan ve hepimizi üzen trajik olayların (Rusya, Ukrayna, Filistin ve İsrail'de) profesyonel basketbolu etkileyebileceğine inanmak istemiyoruz. Ancak ne yazık ki dünkü bariz hakem hataları, başka bir neden düşünmemize izin vermiyor."

Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim Benim soyunma odamda ne yapıyor

EUROLEAGUE'DEN SORUŞTURMA

Bu açıklamalardan sonra EuroLeague yönetimi hakemleri eleştiren Ergin Ataman ve Panathinaikos hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı.

ATAMAN: BU ADAM KŞM? SOYUNMA ODAMIZDA NE YAPIYOR?

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda yaptığı röportaj esnasında İsrailli bir yetkili ile sözlü tartışma yaşadı. İsrailli web sitesi one.co.il, Türk koç ile Maccabi delegasyonundan bir üye arasında yaşanan gerginliğin bir bölümünü gösteren bir video yayınladı; videoda Panathinaikos Başantrenörü "Benim soyunma odamda ne yapıyorsun? Kim bu adam?" sözleriyle tepki gösterdi. Ergin Ataman "Ben İsrailliyim" yanıtını aldıktan sonra tekrar sert bir tepki göstererek "Soyunma odamda ne yapıyorsun? Kim bu adam? Bu adam için güvenliği çağırın." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar