Dünya Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı

Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı

18.04.2024 - 10:20 | Son Güncellenme:

Ölen amcasıyla bankadan kredi çekmek isteyen kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Amcasını tuvalette dahi kontrol edip bankaya götüren ve ölü olduğunun farkında olan kadın gözaltına alındı. Bir gün önceki kayıtlarda ise yaşlı adamın kolunu ve kafasını hareket ettirebildiği görüldü.

215 milyon nüfuslu Brezilya'da son günlerin en akılalmaz olaylarından biri yaşandı. Sao Paulo'da meydana gelen gelişmede bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği kişiyle bankaya girerek 3 bin 400 dolarlık bir kredi çekmek istedi. Krediyi amcası adına çekmek isteyen kadın bir süre amcası adına konuştu, ancak banka yetkilileri yaşlı adamla temasa geçmek için sayısız denemede bulundu. Tekerlekli sandalyeli şahıs ise hiçbir şeye tepki vermiyordu.

Haberin Devamı

ÖLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

O anları kameraya alan banka çalışanları ise yaşlı adamın çoktan öldüğünü anlayarak polise haber verdi. Brezilya'nın bütün televizyonları tarafından yayınlanan görüntülerde hayatını kaybeden şahıs ve genç kadının kredi için imza atmaya çalışması yer aldı. Söz konusu kadın, hayatını kaybeden amcasının ellerinden tutarak imza atmaya çalıştı. Bir banka çalışanı ise o anlarda "Rengi hiç iyi gözükmüyor, o hep böyle midir? diye sordu, adının Nunes olduğu belirlenen kadın ise "Evet hep böyledir, çok konuşmaz" diye yanıtladı.

Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti Skandalın bütün detayları ortaya çıktı

POLİS GÖZALTINA ALDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri ise adamın çoktan öldüğünü doğruladı ve Nunes'i gözaltına aldı. Yaşlı adamın bir süre önce öldüğü ve 68 yaşında olduğu duyurulurken kesin ölüm nedeni için otopsi çalışması yapılacağı belirtildi. Yetkililer ayrıca kadın ile ölen şahıs arasında bir akraba ilişkisi olup olmadığını da araştırdıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti Skandalın bütün detayları ortaya çıktı

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Akılalmaz görüntülerin öncesini ortaya çıkan Brezilya basını ise bir gün önce Nunes ve amcasının bir alışveriş merkezinde gezdiği görüntüleri yayınladı. Kameraya yansıyan o anlarda yaşlı adamın hayatta olduğu görüldü, birkaç kez kafasını oynatan ve bir kişiyle iletişime geçen şahsın o anları objektife yansıdı.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda ise talihsiz adamın ortalama olarak iki saat önce hayatını kaybettiği belirtildi. Bir polis "22 yıllık kariyerimde böyle bir şey görmedim" dedi ve ihbarı ilk aldıklarında yaşlı adamın hasta olduklarını sandıklarını ifade etti.

TUVALETTE CESEDİ KONTROL ETTİ

Bir başka yetkili ise talihsiz adamın bankaya gelirken hayatını kaybettiğini ve genç kadının bu durumu anlamadığını öne sürdü. Öte yandan genç kadının bankaya girmeden önce amcasını tuvalette kontrol ettiği de kayıtlara geçti.

Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti Skandalın bütün detayları ortaya çıktı