Dünya Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı

Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı

23.04.2024 - 12:45 | Son Güncellenme:

Kardeşinden aldığı telefonla tüm dünyası adeta yıkıldı. Aile tabletinden çıkan mahrem görüntüleri duyan genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Derhal olaya müdahale eden polis, pelüş oyuncaklarının içinden çıkan ve mide bulandıran bir keşif yaptı.

Sapık üvey baba tutuklandı Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı

Üvey babanın, 18 yaşına girdikten hemen sonra pelüş oyuncaklarının içine gizli kamera yerleştirerek üvey kızının müstehcen görüntülerini çektiği ortaya çıktı. Yaşadıklarıyla ilgili duygularını anlatan genç kadın, röntgencilik için daha sert cezalar verilmesi çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

BAŞTA KİMSE ONA İNANMADI

İngiltere'de kayıtlara geçen olayda, Catherine Simpson, üvey babası Paul Sellwood'un müstehcen davranışlarıyla ilgili endişelerini dile getirdiğinde kimsenin kendisine inanmadığını anlattı.

Kızına ilk başlarda inanmayan anne, kocasının açık saçık yorumlarla 'hiçbir şey kastetmediğini' savundu. Daha sonra ise, cinsel bir suçun kurban olarak daha güçlü bir ceza talep etmek için anonimlik hakkından feragat eden kızından özür diledi.

Eylül 2021'de, yani 19. yaş gününe birkaç hafta kala, Catherine'in erkek kardeşi onu aradı ve ailesinin iPad'inde onun iş üniformasıyla çekilmiş bir fotoğrafını bulduğunu anlattı. "Gardırobunun üstünden çekilmiş gibi görünüyor” diyerek detaylandırdığında Catherine ağlamaya ve korkudan 'titremeye' başladı.

Haberin Devamı

Sapık üvey baba tutuklandı Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı

ODASINDA YAPILAN ARAMA MİDE BULANDIRDI

Çalışma arkadaşlarının da desteğiyle Catherine, polisi aradı ve 48 yaşındaki üvey babası derhal tutuklandı, sapkın adam röntgencilik yaptığını itiraf etti. Şimdi 21 yaşında olan Catherine'nin odasında arama yapan güvenlik güçleri, gardırobun üzerindeki pelüş oyuncaklarının içine gizlenmiş bir kamera buldu. Böylece sapkın üvey babanın genç kadının görüntülerini çektiği kanıtlandı.

Sellwood, 21 Eylül 2023'te Northampton Kraliyet Mahkemesi'nde hapis cezasına çarptırıldı ve 16 ayı röntgencilikten olmak üzere altı suçlamadan toplam 22 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Catherine mahkemeye katılmamış olsa da, davanın ayrıntılarını daha sonra ailesinden duymanın 'iğrenç' olduğunu söyledi. Mahkeme sonucunu kolluk kuvvetleri açısından bir 'zafer' olarak nitelendirirken, hapis cezasının uzunluğunun, 'gülünç' olduğunu düşünüyor.

Şimdi, 'röntgencilik de dahil olmak üzere cinsel suçlar için azami cezaların artırılması' çağrısında bulunan bir hükümet dilekçesi başlattı ve bunun diğer mağdurların konuşmasına ve kendilerini korunmuş hissetmelerine yardımcı olacağını umuyor.

'CEZANIN BU KADAR KISA OLMASI İĞRENÇ'

Catherine, İngiliz basınına verdiği demeçte şöyle konuştu: 

"Böyle birini parmaklıklar ardına koymanın büyük bir başarı olduğunu anlıyorum, ancak kendi adıma, cezanın bu kadar kısa olmasının gerçekten iğrenç olduğunu düşünüyorum. Polis beni yatak odamda esrarla yakalasaydı muhtemelen daha uzun süre (hapishanede) yatardım ve bunu anlamıyorum."

Catherine, Sellwood'un hayatına anne ve babası boşandıktan sonra yaklaşık dokuz yaşındayken girdiğini ve ardından kendisine fiziki olarak hiçbir zaman zarar vermese de bazı 'şiddet olaylarının' ortaya çıkmaya başladığını söyledi. Yıllar geçtikçe Catherine, onun davranışlarında 'daha kontrolcü ve cinsel bir eğilim' fark etmeye başladığını ve kendisinin vücudu ve kilosu hakkında 'uygunsuz yorumlar' yaptığını aktardı.

Haberin Devamı

Catherine, Sellwood'un kendisini 'derinden üzdüpğünü' ancak annesi ve adını vermek istemediği diğer aile üyeleri tarafından sevildiği göz önüne alındığında kimsenin kendisine inanmadığını belirtti. Annesi ve ailesi yaşananlar ortaya çıktıktan sonra genç kadından özür diledi.

Sellwood, röntgencilik de dahil olmak üzere kendisine yöneltilen altı suçlamayı kabul etti ve 22 ay hapis cezasına çarptırıldı. Diğer suçlamalar; üç kez bir çocuğun uygunsuz fotoğraflarını çekmek, bir kez yasaklanmış çocuk fotoğrafına sahip olmak ve bir kez de hayvanlarla cinsel ilişkiyi tasvir eden aşırı pornografik görüntülere sahip olmaktı.