Dünya Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki!

Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki!

17.04.2024 - 17:10 | Son Güncellenme:

Genç kadın her şeyden habersiz mağazada ürünleri inceliyordu. Onu sessizce takip eden sapık gizlice yaklaşarak telefonunu müstehcen görüntüleri kaydetmek üzere yerleştirdi. Ancak market sapığının haberi olmayan bir detay vardı, kendisini adım adım takip eden kadın onu suçüstü yakalamıştı...

Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki

ABD'de kayıtlara geçen akılalmaz olayda, isminin Thomas Elliott olduğu tespit edilen adam, bir kadın müşterinin müstehcen görüntülerini çekmek için telefonunu mağazanın zeminine koyduğu iddiasıyla filme alındı.

Haberin Devamı

ADIM ADIM TAKİP EDİP, İFŞA ETTİ

Aynı zamanda bir ilkokulda gönüllü olarak çalışan Elliott, mağazada bir müşterinin etek altı videosunu çekerken yakalanınca işten çıkarıldı ve hakkında soruşturma başlatıldı. 

Olay yaşandığı sırada mağaza bulunan bir müşteri, 21 yaşındaki adamın mağazadaki kadını takip ettiğini fark etti ve derhal eylemlerini filme almaya başladı.

Müşteri Elliott'u takip ederken, Elliott, her şeyden habersiz kadını filme almak için telefonunu yere koymaya devam ederken suç üstü yakalandı. Elliott'un hareketlerini kaydeden kadın, videoyu sosyal medyada paylaşarak ifşa etti.

Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki

YETKİLİLER 'SİLİNMİŞ BİLGİLERİ' İNCELİYOR

Görüntülerde polisin mağazaya gelip onu kelepçeleyerek tutukladığı anlar da yer aldı. İngiliz basınına göre, Elliott 'yanlış bir şey yaptığını reddetti' ve savunmasını kanıtlamak için güvenlik görevlilerine telefonundaki son fotoğrafları gösterdi.

Haberin Devamı

Ancak yetkililerin 'kurtarılabilecek silinmiş bilgileri' incelediği de gelen bilgiler arasında. Elliott, beş bin dolarlık kefaleti ödedikten sonra serbest bırakıldı ve Salı günü mahkemeye çıktı.