Cadde 'Yargı'da Ilgaz zor durumda! İclal babasının katiliyle yüzleşti

'Yargı'da Ilgaz zor durumda! İclal babasının katiliyle yüzleşti

29.04.2024 - 00:11 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Ceylin, Parla ile Canberk'in yakınlaşmasından rahatsız oldu. İclal babasının katili Bülent'le yüzleşti. Ilgaz'ın kaçıran adam nasıl ölmek istediğini sordu. İşte 'Yargı'nın 91. bölüm özeti...

Yargıda Ilgaz zor durumda İclal babasının katiliyle yüzleşti

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı, 91'inci bölümüyle ekranlara geldi.

Haberin Devamı

CEYLİN'İN BURNUNA KÖTÜ KOKULAR GELİYOR! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ilgaz hastanedeyken bir kişi yanına gelerek eşinin kasıtlı olarak öldürüldüğünü söyledi. Osman'ın eşini öldürmeyi kabul etmesi üzerine Zümrüt çok sevindi. Parla ile Canberk'in yakınlaşması Ceylin'in gözünden kaçmadı. Parla'ya ne olduğunu sorarak durumdan rahatsızlığını belirtti.

'YARGI' SON BÖLÜM

YEKTA, KAZDIĞI KUYUYA DÜŞTÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tuğçe'nin evlilik teklifini kabul ettiğini anlayan Ilgaz ve Eren çok mutlu oldu. Yekta'nın adamı Rafet, İclal savcının babasını öldüren Bülent'in işlediği bir suça tanık oldu. Olayı gelip gördükten sonra Yekta'ya anlattı. Bülent avukatı Tülin'le iletişime geçtiğinde Yekta'nın oyununa geldi. Avukatı müsait olmadığını söyleyerek Yekta'ya yönlendirdi.

Haberin Devamı

YEKTA'YI DELİRTECEK PLAN / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Ilgaz zor durumda İclal babasının katiliyle yüzleşti

EVLİLİK HABERİ HIZLI YAYILDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YÜZLEŞTİLER

Yekta ve Bülent adliyeye geldi. İclal yıllar sonra babasının katiliyle yüzleşti. Yekta, İclal'in soyadını söyleyince Bülent şaşkınlıkla Yekta'nın suratına baktı. Savcılıktan çıkan Bülent bir daha İclal'le karşılaşmamak için ilk uçakla Kazakistan'a gideceğini söyledi. Karakola gelen kişi babasının cesetlerini getirdiğini söyledi. Eren ne olduğunu anlayamadı.

İCLAL, BABASININ KATİLİ İLE KARŞI KARŞIYA / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Ilgaz zor durumda İclal babasının katiliyle yüzleşti

EFE'DEN TUĞÇE'YE ROMANTİK SALVOLAR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yılmaz savcılığa gelerek eşinin öldürülmesiyle ilgili bulunduğu suç duyurusundan vazgeçtiğini söyledi. Ilgaz da durumu anlayarak 'kan parası' verilip verilmediğini sordu. Yılmaz çocukları için parayı almayı kabul ettiğini ifade etti. Ilgaz, Ceylin'le evlilik yıldönümlerini kutlarken cinayet şüphelisine denk geldi.

ERTLENEN YIL DÖNÜMÜNÜN ACISINI ÇIKARDILAR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Ilgaz zor durumda İclal babasının katiliyle yüzleşti

ÇINAR'IN KURTULMASI, KAYIP DİLAN'A BAĞLI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'Kan parasıyla' susturulan çaresiz bir adamın ardından nasıl bu kadar eğlenip, mutlu olduğunu sordu. Başsavcı görüntülerle birlikte Ilgaz'a 'Kan parasının yeni bir şey olmadığını, uzun zaman zamandır süren bir gelenek' olduğunu belirterek kadından uzak durması için uyardı. Ilgaz olayın peşini bırakmazken Eren başka bir dosya ile yanına geldi.

Haberin Devamı

OSMAN, ÖLDÜRME PLANINI İŞLEME SOKTU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Ilgaz zor durumda İclal babasının katiliyle yüzleşti

CEYLİN, PİSKOPAT ÖĞRETMENİN HEDEFİNDE! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin finalinde; Ilgaz elleri kolları bağlı bir şekilde sandalyede oturuyor. Yanına gelen adamın kim olduğunu sorgularken adam, "Evet sayın savcım nasıl ölmek istersiniz" diyor.

"SAVCIM, NASIL ÖLMEK İSTERSİNİZ?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yazarlar