Cadde Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz!

Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz!

07.05.2024 - 09:27 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında 4 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 84'üncü bölümü ile final yapan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Sadık' rolüne canlandıran usta oyuncu Reha Özcan, eşi Yeşim Hanım'a olan büyük aşkını anlattı.

Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz

OnurAkayMedya’ya röportaj veren iki çocuk babası Reha Özcan, "Eşiniz Yeşim Özcan ile yaşadığınız sevginin ve çocuklarınızla ilişkinizin Üç Kız Kardeş’teki babacan Sadık rolüne katkısı oldu mu?” sorusunu cevapladı.

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ FİNAL BÖLÜMÜ...

"BİZDE KARARLARI YEŞİM VERİR"

Yeşim, bizim evimizin ana kraliçesidir. Bizde kararları Yeşim verir. Çünkü biz ataerkil değil anaerkiliz. Bu anlamda da çok mutluyum. Çok saygı duyuyorum, çok aşığım, seviyorum onun yaptığı her şeyi ama bu zamanla oluşan bir şey. Tabii ki koskoca bir yaşam hikâyesinde kırgınlıklarımız ve kızgınlıklarımız oluyor ama sonra artılarla eksileri elediğinizde ortaya pırıl pırıl bir şey çıkıyor ve onu seviyorum.

Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz

"TV İZLEYİCİSİYLE BARIŞMA SÜRECİM"

Daha önce 'Mucize Doktor' dizisinde 'Adil Hoca' karakterine hayat veren usta oyuncu, "Benim için çok önemli. Yani televizyon seyircisiyle barışma sürecim belki de. Ben hep kötü adam oynadım ondan öncesinde, hiç iyi adam oynamamıştım. İlk defa iyi adam oynadım o rolle birlikte" ifadelerini kullandı.

Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz

"SEYİRCİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Üç Kız Kardeş izleyicisine veda etmişti.

Ve bir yolculuğun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Üç Kız Kardeş'in 84 duraklı seyahati son istasyonunda nihayete erecek. Her bölümde bizi yalnız bırakmayan seyircimize şükran borçluyuz. Bu rolü bana lütfeden herkese bir kez daha teşekkür ederim. Umarım iyi bir dinlenceden sonra yepyeni yolculuklarda, izleyenlere, bir umut, çalışanlara yoldaş olurum. Her zaman dediğim gibi, 'Çalışan insan, çatışır'. O yüzden kırdıklarım olduysa özür dilerim. Kendimin en iyisini yapmak gibi bir alışkanlığım var. Sürç-i lisan etikse affola. Hep hep iyiliğe kaçalım.

Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz

Yazarlar