Cadde 'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'

'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'

19.04.2024 - 14:07 | Son Güncellenme:

Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum

Hazal Subaşı, Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı, "Oyuncu olmayı hiç düşünmemiştim. Kamera arkasında olmak istiyordum. Hâlâ rejiye merakım var" dedi.

Haberin Devamı

"ERİK DALI OYNAYARAK ÜNLÜ OLACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ"

Güzel oyuncu, "Ne zaman ünlü olduğunu anladın?" sorusuna, "Rol aldığım bir yapımda erik dalı oynadığım sahne viral olmuştu. Moda'da herkes beni konuşuyordu. Erik Dalı oynayarak ünlü olacağım aklıma gelmezdi" dedi.

Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum

"KOMEDİ BİR ROLDE HİÇ OYNAMADIM"

Komedi bir projede oynamak istediğini belirten Subaşı, "Komedi bir rolde hiç oynamadım. Çok isterim ama ilk zamanlar mesleğe sıfırdan başlamışım gibi gerilirim" dedi.

Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK

Yaklaşık bir yıldır Atakan Başsavcı ile aşk yaşayan güzel oyuncu, "Evliliği çocukla bağdaştırdım kafamda ama belli de olmaz" sözleriyle evliliğe yeşil ışık yaktı.

Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum

"YOKLUĞUMU ANLASIN DİYE AYRILIYORDUM"

İlişkilerine dair ilginç bir itirafa imza atan ünlü isim, "Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum, yokluğumu anlasın diye. 'Bak gidersem görürsün' taktiğiyle iki yıl süren ilişkim oldu" ifadeklerini kullandı.