Cadde Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok'

Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok'

26.04.2024 - 07:59 | Son Güncellenme:

“Gönül Dağı” dizisindeki ‘Dilek’ karakteriyle tanınan oyuncu Gülsim Ali, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Ramazan Bayramı’nı ailesinin yanında Bulgaristan’da geçiren Gülsim Ali, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.

Gülsim Aliden aşk açıklaması Herhangi bir kriterim yok

1995 yılında Bulgaristan'da dünyaya gelen, 2012'de oyunculuğa adım atan, son olarak 'Al Sancak' dizisinde rol alan Gülsim Ali İlhan, Bebek’te görüntülendi.

Haberin Devamı

Ailesi Bulgaristan'da yaşayan oyuncu daha önce verdiği bir röportaj sırasında, "Ailem ziyaretime gelmişti ama geçtiğimiz gün döndüler. Çok özlüyorum ve sürekli telefonda görüntülü konuşarak özlem gidermeye çalışıyorum" demişti.

Gülsim Aliden aşk açıklaması Herhangi bir kriterim yok

'OYUNCULUKTA DOĞALLIK OLMALI'

TRT ekranlarında yayınlanan dizide canlandırdığı ‘Dilek’ karakteriyle hafızalara kazınan Gülsim Ali, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Ramazan Bayramı’nda ailesini görmek için Bulgaristan’a giden Gülsim Ali, “Annemi, babamı gördüm. Büyükleri ziyaret ettim. Ellerini öptüm. Bayram dolu dolu geçti. Benimle orada gurur duyuyorlar. Yaptıklarımı beğeniyorlar” diye konuştu.

"ESTETİĞE KARŞI"

Yüzünde herhangi bir estetik olmadığını söyleyen Gülsim Ali, küçük yaşta estetik yapılmasına karşı olduğunu şu sözlerle ifade etti:

Haberin Devamı

Yüzümde hiç estetik yok. Hatta bazen elletiyorum hiçbir şey yok. Bu konu çok soruluyor bana. ‘Gözler lens mi?’ diye soruyorlar. Tamamen doğal. Ne botoks ne dolgu, ne estetik… İsimlerini bile bilmiyorum. Bu tarz şeylere uzağım. Küçük yaşta da yapılmasına karşıyım.

Gülsim Ali, “Estetikli oyuncuları başarılı buluyor musun?” şeklindeki soruya ise “Çok fazla mimik olmadığı zaman o duyguyu alamıyorum. Şu anda Özgü Namal’a bayılıyorum. O kadar güzel oynuyor ki mimikleri ortada. Aynı şekilde Demet Evgar. Gerçekten doğallık olmalı. Hele ki bizim işimiz için yüzde yüz doğallık” diye yanıt verdi.

Gülsim Aliden aşk açıklaması Herhangi bir kriterim yok

"AŞIK OLMAK İSTİYORUM"

Ünlü oyuncu, aşk hayatıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Kalbinin boş olduğunu ifade eden Gülsim Ali, “Herhangi bir kriterim yok. Bana ve mesleğime saygı duyan bir insan olsun yeter. Ben de aşık olmak istiyorum artık” dedi.

Gülsim Aliden aşk açıklaması Herhangi bir kriterim yok

Yazarlar