Trabzonspor Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın talipleri artıyor! Resmi teklif yolda

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın talipleri artıyor! Resmi teklif yolda

17.05.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır'ın talipleri artıyor. Milli kaleciyi kadrosuna katmak isteyen Avrupa ekibinin yaz aylarında bordo-mavililere resmi teklifini sunacağı belirtildi.

Trabzonsporda Uğurcan Çakırın talipleri artıyor Resmi teklif yolda

Trabzonspor, deneyimli kalecisi Uğurcan Çakır'a veda edebilir. Milli oyuncunun talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN'DAN DEV MAAŞ

Uğurcan Çakır'ın ismi bir süredir Suudi Arabistan ekipleri ile de anılmaktaydı. İskoç basını, Uğurcan Çakır hakkında yaptığı haberde oyuncuya Suudi Arabistan'dan bir kulübün çok yüksek maaş teklifinde bulunduğunu yazdı.

CELTIC'TEN TEKLİF HAZIRLIĞI

İskoç basını, Celtic - Uğurcan Çakır haberlerine geniş yer vermeye devam ediyor. Son olarak lig şampiyonluğunu ilan eden Celtic'in Uğurcan Çakır'ı çok istediği ve yazın resmi teklifin yapılacağı belirtildi.

TRABZONSPOR'UN BEKLENTİSİ

İskoçya'da Celtic'in yanı sıra Uğurcan ile Nantes ve Roma'nın da ilgilendiği belirtilirken yapılması planlanan teklif adına Trabzonspor'un bonservis beklentisi de ortaya çıkmış durumda. Bordo-Mavililer, Uğurcan'ın olası satışından 8-10 milyon Euro bonservis bekliyor.